TERMÉK KATEGÓRIA

Fogyasztó Barát

COPY AUDIOPROSERVICE.HU

2024 © ALL RIGHTS RESERVED 

BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

LOGISZTIKAI PARTNER

Hírek
2024.03.30
2022.01.15
2022.01.05
2022.01.05
2021.03.10
2020.11.30
2019.03.05
2015.02.25
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
LOGISZTIKAI PARTNER

SENNHEISER PARTNER

Hírek

2019.03.05
20 YEARS

AUDIOPROSERVICE.HU QUALITY AND ELEGANCE ON THE HIGHEST LEVEL FOR 20 YEARS FOR YOUR SERVICE

 

A 20. SZÜLETÉSNAP MINDIG EMLÉKEZETES ESEMÉNY, NEM CSAK AZ EMBEREK ÉLETÉBEN, DE AZ INTÉZMÉNYEK, VÁLLALATOK TÖRTÉNETÉBEN IS.

AZ AUDIOPROSERVICE.HU KFT. MAGYARORSZÁGON MEGHATÁROZÓ SZEREPET TÖLT BE AZ AUDIO IPARÁG TERÜLETÉN, IMMÁR 20 ÉVE VAN JELEN A SZFÉRÁBAN, MAGYAR TULAJDONBAN.

KÜLÖNLEGES EZ A 20 ÉVES JUBILEUM!

NAGY FELELŐSSÉGET RÓ RÁNK AZ A TUDAT, HOGY A KFT. 20 ÉVBE LÉPETT, ELKÖTELEZETTSÉGET ÉS HÁLÁT ÉBRESZT BENNÜNK.

20 ÉV HOSSZÚ IDŐ, EZ IDŐ ALATT JELENTŐSEN ÁTALAKULT, MEGÚJULT, KÜLLEMÉBEN EGÉSZEN MÁS ARCULATOT ÖLTÖTT A VÁLLALAT, MINT AHOGYAN 20 ÉVVEL EZELŐTT MEGÁLMODTUK. 

AZ AUDIOPROSERVICE.HU KFT. DOLGOZÓI MUNKÁJUKKAL, SZOLGÁLATUKKAL VALAMENNYIEN HOZZÁJÁRULTAK A KFT. TÖRTÉNETÉNEK FORMÁLÓDÁSÁHOZ, A JELENBEN KÉPVISELT ÉRTÉKEK MEGALAPOZÁSÁHOZ. 

AZ ALAPKONCEPCIÓ A MEGALAKULÁS ÓTA VÁLTOZATLAN. AKI AZ AUDIOPROSERVICE.HU KFT. SZOLGÁLTATÁSAIT IGÉNYBE VESZI, AZOKNAK IGYEKSZÜNK KIELÉGÍTENI IGÉNYEIT, ÉS HIVATÁSUNKNAK TEKINTJÜK, HOGY KIVÁLÓ TERMÉKEKKEL ÉS KIMAGASLÓ SZOLGÁLTATÁSSAL LÁSSUK EL MEGRENDELŐINK IGÉNYEIT, BÁRHOL IS VÉGEZZÜK A MUNKÁT.

TOVÁBBRA IS CÉL MARAD AZ AUDIOPROSERVICE.HU KFT. SZÁMÁRA, HOGY MÉLTÓ MÓDON, A MEGKEZDETT ÚTON HALADVA FOLYTASSUK MUNKÁNKAT, MEGŐRIZVE ÉS TOVÁBB ÖRÖKÍTVE A KORÁBBI GYAKORLAT ÉRTÉKEIT. 

A FELELŐSSÉG MINDEGYIKÜNKET KÖTELEZ. A FOLYAMATOS ELHIVATOTTSÁG, AMELYBŐL TÁPLÁLKOZNI TUDUNK, BECSÜLET, TISZTESSÉG, KERESZTYÉN EMBERSÉG ÉS A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZOLGÁLAT KÖZVETÍTÉSE FONTOS SZÁMUNKRA A MINDENNAPOKBAN. 

KEGYELMI AJÁNDÉKKÉNT ÉLJÜK MEG AZT AZ ELHÍVÁST, AMELLYEL NAP MINT NAP FOGLALKOZHATUNK, HISZEN A MUNKÁNK A HOBBINK, A ZENE AZ ÉLETÜNK, AMELY MEGHATÁROZ MINKET.

A VILÁGHÁLÓ NYÚJTOTTA LEHETŐSÉG NAGYSZERŰ ESZKÖZ, HOGY CÉLJAINKRÓL, SIKEREINKRŐL, MUNKÁINKRÓL SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL INFORMÁLJUK MINDAZOKAT, AKIK ÉRDEKLŐDNEK AZ AUDIO, ILLETVE RENDEZVÉNYTECHNIKA VILÁGA IRÁNT.

ISMERJÉK MEG KÖZELEBBRŐL TEVÉKENYSÉGÜNKET, TÁJÉKOZÓDJANAK INTERNETES OLDALUNKON! DE MEGTALÁLHATNAK MINKET, ELÉRHETŐEK VAGYUNK AZOK SZÁMÁRA IS, AKIK NEM HASZNÁLJÁK A VILÁGHÁLÓ ADTA LEHETŐSEGET.

AZ AUDIOPROSERVICE.HU SZÉLES VÁLASZTÉKA LEHETŐVÉ TESZI A VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA, HOGY MEGTALÁLHASSÁK A SZÁMUKRA LEGMEGFELELŐBB TERMÉKEKET. KÍNÁLATUNKBAN, TÖBB MINT 5000 TERMÉK TALÁLHATÓ. AZ EGYSZERŰ BESZÉDHANGOSÍTÁSTÓL A SZÍNPADTECHNIKAI FELHASZNÁLÁSON KERESZTÜL, A DISCO-TÓL EGÉSZEN A STUDIÓKIG MEGTALÁLHATÓ A PROFESSZIONÁLIS TECHNIKA VALAMENNYI ESZKÖZE. SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÖTT MEGTALÁLHATÓ A SZÍNHÁZAK, TEMPLOMOK, ISKOLÁK, SPORTLÉTESÍTMÉNYEK, ELŐADÓTERMEK, MŰVELŐDÉSI HÁZAK, RENDEZVÉNYEK KOMPLETT HANG-, FÉNY-, SZÍNPADTECHNIKAI TERVEZÉSE, TELEPÍTÉSE ÉS KIVITELEZÉSE.

AZ AUDIOPROSERVICE.HU KFT. MUNKATÁRSAI JELENLEG IS AZON DOLGOZNAK, HOGY A CÉG A KÖVETKEZŐ 20 ÉVBEN IS AZ EDDIGIEKHEZ HASONLÓAN MEGHATÁROZÓ SZEREPET TÖLTSÖN BE AZ AUDIO IPARÁG TERÜLETÉN.

KÖSZÖNETTEL: KUTI ZOLTÁN AUDIOPROSERVICE.HU KFT. ALAPÍTÓ, TULAJDONOS

Webáruház készítés