TERMÉK KATEGÓRIA

Fogyasztó Barát

COPY AUDIOPROSERVICE.HU

2024 © ALL RIGHTS RESERVED 

BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

LOGISZTIKAI PARTNER

Hírek
2024.05.25
2022.01.15
2022.01.05
2022.01.05
2021.03.10
2020.11.30
2019.03.05
2015.02.25
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
LOGISZTIKAI PARTNER

SENNHEISER PARTNER

Hírek

2020.03.25
INFORMÁCIÓ, TÁJÉKOZTATÁS

TISZTELT PARTNERÜNK, KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES VÁSÁRLÓ!

EURÓPA ÉS VILÁGSZINTEN EGYARÁNT NAGY VÁLTOZÁS ALAKULT KI, AMELY MINDANNYIUNKTÓL EGY IGAZÁN FEGYELMEZETT VISELKEDÉST KÖVETEL MEG.

MUNKATÁRSAINK, ÜGYFELEINK ÉS PARTNEREINK EGÉSZSÉGE EGYARÁNT NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA. BÍZUNK BENNE, HOGY MINDENKI EGYARÁNT BIZTONSÁGBAN ÉS EGÉSZSÉGBEN ÉLI MEG EZT A JELENLEGI IDŐSZAKOT.


A KIALAKULT KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT KIEMELT FONTOSSÁGÚ FELADATNAK TARTJUK, HOGY FELKÉSZÜLTEK LEGYÜNK MEGFELELŐ TANÁCSOKKAL ÉS MEGFELELŐ TERMÉK AJÁNLÁSOKKAL SEGÍTHESSÜK A VÁSÁRLÓKÖZÖNSÉGET.


AZ ELMÚLT HÉTEN JELENTŐSEN MEGSZAPORODTAK AZ OTTHONI MUNKAVÉGZÉST TÁMOGATÓ ESZKÖZÖK IRÁNTI ÉRDEKLŐDÉSEK ÉS VÁRHATÓAN A KÖZELJÖVŐBEN MÉG JOBBAN ERŐSÖDNI FOG.

A RAKTÁRKÉSZLETÜNKET FOLYAMATOSAN TÖLTJÜK FEL A JELENLEGI LEHETŐSÉGEKHEZ KÉPEST. A GYÁRTÓK MÉG NEM JELEZTEK FENNAKADÁSOKAT A GYÁRTÁSI KAPACITÁSUKBAN, ILLETVE A SZÁLLÍTÁSOK TERÉN. ENNEK ELLENÉRE PRÓBÁLUNK FOKOZOTTAN FIGYELNI A KÉSZLETEK FELTÖLTÉSÉRE. SAJNOS A DEVIZA ÁRFOLYAMOK TÖRTÉNELMI SZINTRE EMELKEDTEK, ÍGY NEM KIZÁRT, HOGY AZ ELKÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN ÁRAKAT KELL MÓDOSÍTANUNK.


A LOGISZTIKAI KÖZPONT ÉS A FUVAROZÓ PARTNEREINK ZAVARTALANUL MŰKÖDNEK, TÖREKSZENEK ARRA, HOGY A MEGRENDELT KÜLDEMÉNYEK A VÁLLALT HATÁRIDŐRE CÉLBA ÉRJENEK.


KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST, KITARTÁST, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ÉS SZERETTEINKRE.
 
AMENNYIBEN VÁLTOZÁS TÖRTÉNIK A FENT LEÍRTAKHOZ KÉPEST, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTJÜK ÖNÖKET.
 
A TOVÁBBIAKBAN IS VÁLTOZATLANUL ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE ELÉRHETŐSÉGEINKEN.

AUDIOPROSERVICE.HU

Webáruház készítés