TERMÉK KATEGÓRIA

Fogyasztó Barát

COPY AUDIOPROSERVICE.HU

2024 © ALL RIGHTS RESERVED 

BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

LOGISZTIKAI PARTNER

Hírek
2024.03.30
2022.01.15
2022.01.05
2022.01.05
2021.03.10
2020.11.30
2019.03.05
2015.02.25
Hírlevél
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
LOGISZTIKAI PARTNER

SENNHEISER PARTNER

RÓLUNK IRTÁK
2009.10.15 00:00

HARMAN PRO NYÍLT NAP,

 

 

 

 

 

 

 

 

A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan,

mégsem maradhat kimondatlanul.

/Victor Hugo/

 

Ennek szellemében került megrendezésre a BERTAUDIO és a Mr. KOOL KFT. összefogásával az idei Harman Pro Group Nyílt Nap és Technikai Bemutató a nagyatádi Művelődési Központban. A borongós őszi időjárás ellenére a hangulat egész nap felhőtlen volt, hiszen a sok tehetséges és nem utolsósorban lelkes környékbeli előadóművésznek és zenekaroknak köszönhetően rengeteg zenei stílussal találkozhattak a rendezvényre kilátogatók. A belépés természetesen ingyenes volt. A pár másodpercig tartó regisztráció után az apróbb ajándékok után mindenki a Mr. Kool Kft. vendége volt egy kis ebéd előtti vagy épp utáni csemegére.

 

 

A társalgóban berendezett pro-audio bazár mellett, az intézmény nagytermében az összes kiállított Harman Pro Group termék szabadon kipróbálható volt. Többek között profi színpadi körülmények között lehetett összehasonlítani az AKG legnépszerűbb vokálmikrofonjait (C5,D5,D7, Elle C) valamint először lehetett Magyarországon „éles” körülmények között kipróbálni az osztrák gyár vadonatúj  prémiumkategóriás digitális vezetéknélküli mikrofonrendszerét a DMS 700-at.

 

 

A színpad fő hangrendszere 2 db VP7215/95DPC kompakt aktív top-, és 1 db VPSB7118DP aktív szubbasszus hangfalból állt. Emellett természetesen kiállításra kerültek a JBL Professional hordozható kategóriájának hangfalai (MRX,PRX,SRX) és a legújabb installációs megoldások is. (8100-as széria, Control CRV)

A színpadon  szintén megtekinthetők voltak a Lexicon Pro legújabb innovatív asztali stúdiói az I-ONIX sorozatból, valamint a legnépszerűbb effektprocesszorokat felvonultató MX sorozat is, melyek a fő hangrendszerre is rá voltak kötve, csakúgy mint a dbx legújabb DriveRack PA+ hangrendszervezérlő processzorra.

 

 

A vendégek behatóbban is megismerkedhettek a Soundcraft kedvező árkategóriájú kompakt effektes és effekt nélküli keverőpultjaival (EPM,EFX,MPM,MFX), és működés közben lehetett megtekinteni a Live8-32 keverőpultot, mely a front hangrendszer „szívét”alkotta.

 

 

A színpad hátsó részén egy komplett újgenerációs EON szettet lehetett kipróbálni hozott hangszerekkel. A hangfalak elegáns és sokoldalú védőhuzatait és hordtáskáit is megtekinthették az érdeklődők.

 

 

Az egész napos zenei feltöltődést a Praxis és a Doom Angel rockzenekarok fellépése zárta.

 

 

Összegzésként elmondhatjuk hogy egy  rendkívül jó hangulatú és eredményes kiállításon vagyunk túl, és többé kevésbé sikerült mindenkivel megismertetni a legújabb és a már klasszikusnak számító Harman Pro termékeket.

 

 

Reméljük a szombati rendezvény valami új kezdetét jelenti, és minél több hasonló rendezvény kerül lebonyolításra a közeljövőben, igény esetén az ország bármely pontján!

 

 

A profi szervezőmunkát és lebonyolítást ezúton köszönjük a Mr. KOOL KFT. stábjának, akik rendkívüli csapatmunkáról tettek tanúbizonyságot.

 

FORRÁS: BERTAUDIO

 

 


 

 

 


Webáruház készítés